Kaakon Naula Oy / Inkeroisten Rauta

Rautakaupan taustayrityksen tiedot:

Nimi: Kaakon Naula Oy
Aputoiminimi (Kaupan nimi): Inkeroisten Rauta
Y-tunnus: 3328951-7
Toimipisteen osoite: Meijerinkuja 2, 46900 Inkeroinen
Verkkolaskutusosoite: 003733289517
Verkkolaskutusoperaattori: Maventa
Puhelinnumero (Kassalle): 057445290
Sähköposti: info@kaakonnaula.fi
Verkkosivut: www.kaakonnaula.fi

Taustaa yrityksestä

Kouvolalainen Aleksi Ripatti on nyt myös rautakauppayrittäjä. Kun häneltä kysyttiin halukkuutta jatkaa rautakauppatoimintaa Inkeroisissa, myöntävä vastaus syntyi muutamassa päivässä. Tuntuma kohteeseen oli hyvä, sillä hän oli tottunut asioimaan kaupassa monia vuosia yritysasiakkaana. Palveluiden ja työpaikkojen säilyminen alueella toimi Ripatille isona motiivina.

Ripatin oma rooli on toimia yrittäjänä, taustayrityksenä toimii Kaakon Naula Oy. Päivittäisestä toiminnasta vastaa viiden henkilön tiimi myymäläpäällikkö Jari Tuomisen johdolla. Johtoajatuksena toimii: asiakasta kuunnellen, Kymenlaaksolaisia palvellen. Toivomme, että pääsemme tarjoamaan asiakkaille rautakauppatuotteita ja -palveluita ympäri Kymenlaaksoa ja miksei kauemmaskin.

Meillä on hyllyssä lähes 7000 eri tuotetta ja monet kaupalla käyneet ovatkin yllättyneet positiivisesti tarjonnan laajuudesta. Lisäksi meillä on tukkuyhteydet auki moneen eri suuntaan, joten meiltä kannattaa kysellä rohkeasti eri tuotteita ja tarjouksia niistä.

Scroll to top